Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alla olevista linkeistä pääset katsomaan magneettikoruja ja muita magneettituotteita, joihin itse tutustuin alkuvuodesta 2014 Rhondinan vaivojen johdosta.

Kun selvisi, että Rhondinalla on kipuiluja selän johdosta ja samaan aikaan törmäsin Hannaan, joka näitä tuotteita myy, niin ajattelin, että kokeillaan Rhondinan vaivoihin magneettipetialustaa sekä kaulapantakorua, koska olin päättänyt käyttää kaikki ns. turvalliset keinot tytön olon helpottamiseksi ja parantamiseksi. Back on track -takkeja olemme aikaisemmin kokeilleet, mutta nämä Magnetix -tuotteet olivat uusi tuttavuus. 

Alkuun Rhondina karttoi pedinalustaa, mutta pikku hiljaa alkoi makoilla sen päällä ja sen verran näytti toimivan, että särkylääkkeitä ei tarvinnut enää syötellä tytölle ja öiset kivusta johtuvat pissaamiset yms. jäi pois.

Samalla päätin myös itse kokeilla ranneongelmiini magneettirannekoruja ajatuksella, että vaikke ne eivät toimisi, ne olivat kauniita :) ja sen jälkeen en ole joutunut rannetukea käyttämään, joten omalta osaltani kokemukset tuotteista ovat hyviä. Käsitykseni mukaan kokemukset voivat vaihdella vaivan yms. johdosta henkilöittäin, mutta minulta tuotteet saavat plussaa. :)

 

 

https://www.facebook.com/magnetix.hanna?hc_location=timeline

http://muhonen.magnetix-wellness.com/fi/

 

HYVINVOINTIA MAGNEETTIEN AVULLA - sinulle ja lemmikillesi


Koirille löytyy mm. kaulapantakoruja, makuualustoja, vesikuppimagneetteja.
Lisää tuotteita ja tietoa magneettien vaikutuksista: www.muhonen.magnetix-wellness.com

Magneetit parantavat verenkiertoa ja tehostettu verenkierto puolestaan vaikuttaa positiivisesti esim. turvotuksissa, tulehduksissa, arpeutumissa ja lyhentää haavojen parantumis- ja murtumien luutumisaikaa... niin ihmisillä kuin eläimilläkin.

Magneettien käytöstä saattaa löytyä apu sivuoireita aiheuttamatta mm.seuraaviin vaivoihin:
tuki- ja liikuntaelinten rappeuttavat sairaudet, murtumat, jänne- ja jännekalvon tulehdukset, jänteen repeämät, kiertymät, vääntymät, ruhjeet, venähdykset, ontumiset, nivelsairaudet, verenpurkaumat ja haavaumat, selän ja lannerangan sairaudet, verenkiertohäiriöt.

Magnetisoitu vesi pysyy raikkaana pidempään kuin tavallinen hanavesi, koska siihen ei muodostu bakteereita yhtä nopeasti (vesi ei myöskään "limoitu" yhtä nopeasti).
Vesijohtoveteen irtoaa pahanhajuisia rikkiosasia, jotka joskus jopa ihminen kykenee haistamaan.. eläinten nenään haju on paljon voimakkaampi.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Vastaan mielelläni sähköpostitse aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Jos haluat, että lähetän sinulle kuvaston postitse, niin toimita minulle yhteystietosi. Tulen myös mielelläni erilaisiin tapahtumiin esittelemään magneettituotteita. 

Ota rohkeasti yhteyttä!
©2019 Tmi Kati Kekäläinen - suntuubi.com